søndag 15. februar 2009

Gjør litt stas på laptopen din



...med kule skins! Hvorfor skal laptopen din se ut som alle andres? Sprit opp mac`en eller pc`en din med et morsomt motiv. Superskins selger mange kule motiver man kan feste på alt fra laptop, ipod, iphone, xbox, nintendo m.m. "Klistremerket" koster 199 kr og kan brukes på mac eller pc. Størrelsen passer de fleste laptoper, ellers er det enkelt å skjære den til. Klistremerket er tilpasset overflaten på en laptop og sitter veldig godt (det etterlater ingen merker hvis man velger å fjerne den). Det beste er at man slipper stygge fettmerker hvis man har en blank overflate. Super fornøyd med superskins!

Om du har planer om å bestille hadde det vært -veldig- elskverdig om jeg fikk lov til å verve deg (akkurat som i pennyklubben da vi var små). Du får med et gavekort på hundre kroner (når du har kjøpt et produkt) som du kan bruke på fremtidige bestillinger, og jeg får poeng. Vervetnummeret er:
12261YA å fylles ut når man registrer seg på nettsiden. Da lover jeg at vi skal være venner for resten av livet!

2 kommentarer:

vesla sa...

Haha, driver du og kjøper deg venner du a?
Hadde vært kult med en sånn en egentlig, men jeg ville hatt en der eplet mitt synes igjennom... Hmm, kanskje det finnes...?

Mimmi sa...

jeg vil ha!! Så en dag når min lønn kommer så kanskje jeg kan bruke pengene mine på det i steden for sko..

Legg inn en kommentar